Pulled Pork Sandwich med Sauerkraut!
Pulled pork sandwich serveret med surkål i et velsmagende briochebrød. Nem opskrift for hele familien og lækkert måltid til Oktoberfest.
Ingredienser:
- 400 g udbenet svinekød
- 4 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
- 2 dl barbeque sauce
- 1 dl ketchup
- 1 spsk sojasovs
- 1 spsk chipotle pasta
- 1 spsk brun farin
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 dl vandsaltsort peber
- 200 g surkål
- Koriander
- Brød
Sådan gør du:
Læg svinekødet i et ovnfast fad, og krydr det derefter med salt og peber.
Bland barbecuesauce, ketchup, chipotlepasta, soja, stødt spidskommen, brun farin og vand. Hæld blandingen over og rundt om kødstykket. Drys med løg og hvidløg. Bages i ovnen i cirka 6-9 timer.
Tjek gryden fra tid til anden for at få alt til at se godt ud. Tilsæt lidt vand, hvis kødet er kogt tørt.
Når kødet er færdigt, skal det være så mørt, at det falder fra hinanden.
Bland kødet med saucen og smag til med salt, koriander og spidskommen evt. bræk stykker af svinekødet af ved servering (det kaldes pulled pork, fordi man kan trække kødet fra hinanden, fordi det er så mørt!!!)
Top med lidt surkål, ost og så har du de perfekte pulled pork-sandwich til oktoberfesten.